Sunday, April 27, 2008

LENNY IN TOWN

Just a funny encounter this Sunday afternoon. Having walked through the city of Prague, we spotted some gathering. At first we thought it was some anti-china protest so we went closer to join, but the big pile of reproboxes told us that there's something strange about it.
'Hey', I said, ' some shooting, and look over there, Lenny Kravitz' (some curly Boney M lookalike was lounging round the stage). Lots of tech stuff, loads of cameras (maybe 9 or 10 as I spotted), improvised 'crowd' of 'fans' with some flags prepared. Everything was calm until the director shouted 'Action' and suddenly within one second the music started playing, the crowd of hired extras was partying like mad and Lenny was rocking like it was real.
Really funny. I wish I saw that commercial (reportedly for jeans brand) - sure it will look like a real high action gig.
It was funny, I guess that everyone who went around this afternoon got a really nice view how fake this 'showbiz' really is.
Welcome to the love revolution! ;) $$$$$

[for CZ see Comments]

1 comment:

Janne Marvannen said...

Zajímavý setkání tohle nedělní odpoledne. Procházíme se takhle po Praze a najednou vidíme nějaký shromáždění. Asi nějakej anti-čínskej protest, jdeme se zúčastnit, myslíme si, ale hromada reprobeden napovídá, že to asi bude jinak.
"Hele, nějaký natáčení, a támhle je Lenny Kravitz" - dělám si prdel, po podiu se poflakuje chlapík s afrem. Ale pak koukám, světla, kamery (asi tak 9-10 by oko), štáb - asi to je fakt Lenny! Pod podiem dav "fanoušků" složený z komparzistů různýho věku, genderu i rasy, v ruce vlajky, zatím tak postávaj a poposedávaj a čekaj co bude, o Lennyho se zatím stará maskér. Okolo zástup zvědavců, co se bude dít. Všude ticho, najednou asistent volá do tlampače "Tak za minutku pojedeme, připravíme se, vstávat, nikdo nesedí... a akce!" Začne hrát playback a lidi během zlomku vteřiny začnou totálně pařit, mávat (povinně všichni ruce nad hlavou) - okolostojící dav se tříská smíchy. Lenny na podiu těžce vaří ;o)
Fakt prdel. Song končí a lidi okamžitě splihnou. "Vodu, kdo chce vodu, za chvíli pojedeme ještě jednou," volá asák.
Prej to bylo natáčení nějaký reklamy na levisky - docela rád bych tu reklamu viděl, musí to vypadat jako hustej konzič :o)
Byla to prdel, řek bych, že každej, kdo šel toho odpoledne kolem si musel udělat pěknej obrázek o tom, jak falešnej celej ten showbiz je.
Welcome to the love revolution! ;o)